Think about tomorrow. Live today. Together.
1

Fluor

Think about tomorrow.
Live today. Together

Voorzichtig giet Julie heet water in de kan met groene thee. Ze realiseert zich ineens dat Thijs en zij inmiddels al een jaar in Fluor wonen. Toen vonden ze het nog heel spannend om naar het verbouwde kantoorgebouw te gaan. Achteraf onnodig bedenkt ze. Fluor is een warme community waar iedereen elkaar kent en helpt. Zo past ze zelf af en toe op de kinderen van haar buren.

The Neighbourhood we want
is één van de drie smaken van Fluor. Proef ze alledrie en laat weten welke van de drie naar meer smaakt!

Een paar deuren verder woont Elsa, in dat jaar een goede vriendin geworden. Samen geven ze de training Vinyasa Yoga. Ze vindt het leuk dat meer dan de helft van de deelnemers uit Fluor zelf komt. Wat het ook logischer maakt om de eigen studioruimte in het gebouw te gebruiken, die je gewoon kunt reserveren met een appje. En dat is niet het enige wat ze als bewoners delen. Zelf hebben ze geen auto omdat Julie gemakkelijk op haar fiets naar het ROC kan, waar ze werkt als docent.

Fluor is een warme community

Thijs werkt meestal thuis. Als webdeveloper heeft hij niet veel meer nodig dan zijn laptop. Afspreken met klanten doet hij op de begane grond in Marrakech, het café-restaurant van Nadia, dat steeds meer mensen trekt. Daar gaat hij voor de afwisseling ook wel aan de slag. De sfeer is er fijn en er zitten overdag veel mensen te werken, ook van buiten Fluor.

Morgenavond gaan Julie en Thijs naar de VvE-vergadering, waar ze het gaan hebben over het onderhoud van de gezamenlijke kruiden- en pluktuin. Wens is om die nog een stuk uit te breiden. Er zijn veel meer mensen met groene vingers in Fluor komen wonen dan verwacht. Dat is een fijne verrassing. Een wereld van verschil met het kleine appartementje dat ze in de binnenstad van Haarlem hadden. Dat ze het toen zo moeilijk vonden om dat los te laten. Ze wil er nu voor geen goud naar terug!

Fluor

Work, live and play in a garden.

Fluor

Ingredienten

Grootte woningen Veel grote woningen
Services Gemiddeld
Samen met de buren/
gezamenlijke voorzieningen
Veel mogelijkheden
Duurzaamheid Extra duurzaam
Indelingsmogelijkheden Ja, beperkt mogelijk
Afwerkingsniveau Van basic tot luxe
Ruimte voor werkplekken Veel
Koopprijs (t.o.v. Haarlems gemiddelde) Vergelijkbaar
Dit smaakt naar meer!

Welke smaak gaat Fluor krijgen?

Dat Fluor er gaat komen is zeker. We hebben ook al heel veel ideeën hoe jij in Fluor zou kunnen wonen maar er valt ook nog van alles in te vullen. En dat willen we het liefst samen met de toekomstige bewoners doen. Dus, schrijf je in en denk, bouw en leef mee met Fluor!

Bekijk de twee woonsmaken van Fluor voordat je je aanmeldt. En maak je geen zorgen, ook als je voor een andere woonsmaak hebt gekozen dan die wij gaan realiseren laten we je weten wat de plannen zijn en welke stappen we gaan nemen!

Ben je al enthousiast geworden over Fluor of wil je nog even doorproeven?
Dat kan, Fluor heeft namelijk nog meer smaken! Op dit moment is er nog veel ruimte om de woonwensen van de toekomstige bewoners van Fluor mee te nemen. Dus proef ze alle drie en schrijf je dan in voor één of meer smaken!

F2

Always On

F3

THINK BRIGHT. BE COLORFUL.