Always On
2

Live life at your pace.
Connected to any place.

Het is 4 uur ‘s nachts als Emilio met zijn pasje zachtjes de entreedeur van Fluor opent. Een half uurtje eerder nam hij afscheid van zijn crew op de Boeing 747 waar hij sinds vorig jaar als piloot op vliegt. De snelbus Schiphol-Haarlem verliep probleemloos, zoals bijna altijd. Eenmaal binnen pakt hij uit zijn pakketbox het tasje met ontbijt.

The neighbourhood that never sleeps
is één van de drie smaken van Fluor. Proef ze alledrie en laat weten welke van de drie naar meer smaakt!

Met zijn pasje worden alle 24/7 services automatisch verrekend met zijn maandabonnement.

Onderweg naar zijn appartement loopt hij langs Schalks, het café in Fluor dat nog open is op dit tijdstip en waar hij Sofie ziet zitten, cardioloog in opleiding bij het ziekenhuis. Ze was opgeroepen voor een noodgeval en komt nog even tot rust met een kop thee. Na even bijkletsen neemt Emilio een cafeïnevrije koffie mee uit de koffiemachine. Met zijn pasje wordt het automatisch verwerkt binnen zijn maandabonnement.

Zijn appartement is ruim genoeg, maar bovenal comfortabel en perfect op zijn wensen afgestemd.

In zijn appartement is het al lekker op temperatuur. Blijft toch bijzonder dat je zoveel op afstand kunt regelen bedenkt hij. In Rome had hij zijn boodschappenbestelling al doorgegeven en bij de tussenstop op Frankfurt paste hij het tijdstip van de verwarming aan omdat ze een kleine vertraging hadden.

Op de dag dat hij de sleutel kreeg werkte de Wifi al, vertelt hij vol trots aan zijn vrienden. Het verhuizen was eigenlijk alleen nog zijn kleren in de kasten leggen.

Morgenavond is de verjaardagsborrel van zijn broer in de Jopenkerk in Haarlem, fijn dat je daar met tien minuten fietsen bent. Een fiets die thuis binnen droog en veilig in de gezamenlijke fietsenberging staat. Wat deden ze vroeger toch ingewikkeld, hij zou nooit meer terug willen naar de tijd voor e-bikes en deelauto’s. Maar nu eerst maar eens slapen.

Fluor

Your home, Your office and playground

Fluor

Ingredienten

Grootte woningen Groot en klein
Services Veel, deels 24/7
Samen met de buren/
gezamenlijke voorzieningen
Meer op jezelf
Duurzaamheid Normaal
Indelingsmogelijkheden Vooral kant- en klare woningen
Afwerkingsniveau Luxe
Ruimte voor werkplekken Niet zo veel
Koopprijs (t.o.v. Haarlems gemiddelde) Iets hoger
Dit smaakt naar meer!

Welke smaak gaat Fluor krijgen?
Dat Fluor er gaat komen is zeker. We hebben ook al heel veel ideeën hoe jij in Fluor zou kunnen wonen maar er valt ook nog heel veel in te vullen. En dat willen we het liefst samen met de toekomstige bewoners doen. Dus, schrijf je in en denk, bouw en leef mee met Fluor!
Bekijk ook de andere twee woonsmaken van Fluor voordat je je inschrijft. Maar maak je geen zorgen, ook als je voor een andere woonsmaak hebt gekozen dan die wij gaan realiseren laten we je weten wat de plannen zijn en welke stappen we gaan nemen!

Ben je al enthousiast geworden over Fluor of wil je nog even doorproeven? Dat kan, Fluor heeft namelijk nog meer smaken! Op dit moment is er nog veel ruimte om de woonwensen van de toekomstige bewoners van Fluor mee te nemen. Dus proef ze alle drie en schrijf je dan in voor één of meer smaken!

F1

Think about tomorrow. Live today. Together.

F3

THINK BRIGHT. BE COLORFUL.