THINK BRIGHT. BE COLORFUL.
3

FLUOR

THINK BRIGHT. BE COLORFUL.

Al in hun kleine bovenwoning in Oud-West droomden Sjoerd en Marcia van een woning die ze zelf konden opknappen. Dure bouwgrond én lotingen maakten dat zelfbouwprojecten in Amsterdam telkens te duur en onhaalbaar. Daarom was Fluor in Haarlem echt een geschenk uit de hemel. Dé kans om een eigenzinnige woning te kopen en zelf af te bouwen.

A pencil and a dream can take you everywhere

The neighboorhood we made to fit is één van de drie smaken van Fluor. Proef ze alle drie en laat weten welke van de drie naar meer smaakt!

Ruim 20m2 gratis bij je woning!
Extra meters aan de binnenkant van het gebouw. Natuurlijk een donkerder deel van de woning, maar met daglichtlampen prima op te lossen. Voor Sjoerd en Marcia de perfecte plek voor een thuisrestaurant. Sjoerd heeft er zijn gereedschap en werkbank staan.

Samen zijn ze misschien wel de meest trotse bewoners van Fluor. Hoe leuk en uniek is een zelf ingedeeld huis? Door de uitzonderlijke plafondhoogte en de ruime indeling voelt het zelfs nog groter. Net als hun riante badkamer met bad op pootjes voor Marcia en inloopdouche voor Sjoerd. De tweede badkamer is ideaal als vrienden of familie logeren.

DOOR DE HOGE PLAFONDS EN DE RUIME INDELING VOELT HET NOG GROTER

DE RUIMTE VAN FLUOR WERKT VERSLAVEND

Ze maakten hier al snel nieuwe vrienden. Sommigen ook uit Amsterdam, anderen weer uit Haarlem of verder. Medebewoner en architect Rick hielp met de keuken en het kiezen van de kleuren. Amsterdam bleek trouwens veel minder ver weg dan ze in het begin dachten. Met de auto zijn ze in 25 minuten al in Oud-West, om vervolgens weer heerlijk thuis te komen in Fluor. Waar de hoeveelheid ruimte verslavend werkt!

FLUOR

YOUR HOME, YOUR OFFICE AND PLAYGROUND

FLUOR

Ingredienten

Grootte woningen Veel grote woningen
Services Niet zo veel
Samen met de buren/
gezamenlijke voorzieningen
Kun je zelf nog vormgeven
Duurzaamheid Geef je zelf vorm
Indelingsmogelijkheden Veel mogelijkheden
Afwerkingsniveau Van casco tot luxe
Ruimte voor werkplekken Veel
Koopprijs (t.o.v. Haarlems gemiddelde) Iets lager
Dit smaakt naar meer!

Welke smaak gaat Fluor krijgen?
Dat Fluor er gaat komen is zeker. We hebben ook al heel veel ideeën hoe jij in Fluor zou kunnen wonen maar er valt ook nog heel veel in te vullen. En dat willen we het liefst samen met de toekomstige bewoners doen. Dus, schrijf je in en denk, bouw en leef mee met Fluor!
Bekijk ook de andere twee woonsmaken van Fluor voordat je je inschrijft. Maar maak je geen zorgen, ook als je voor een andere woonsmaak hebt gekozen dan die wij gaan realiseren laten we je weten wat de plannen zijn en welke stappen we gaan nemen!

Ben je al enthousiast geworden over Fluor of wil je nog even doorproeven? Dat kan, Fluor heeft namelijk nog meer smaken! Op dit moment is er nog veel ruimte om de woonwensen van de toekomstige bewoners van Fluor mee te nemen. Dus proef ze alle drie en schrijf je dan in voor één of meer smaken!

F1

Think about tomorrow. Live today. Together.

F2

Always On